Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Optik

Kikkerter til jagt og fritid.

Hos Jagtland.dk fører vi et bredt sortiment af kikkerter og optik til jagt, fiskeri og fritid. Vi fører nogle af de kendte mærker på markedet, og naturligvis kun produkter vi selv kan stå inde for kvalitetsmæssigt. Er du på udkig efter en god og solid kikkert der skal holde i mange år, kan du med fordel se nærmere på de kikkerter der har fra 5 års garanti og opefter. Her får du en sikkerhed i forhold til hvis der skulle ske noget med kikkerten.

Det kan godt være lidt af en jungle at finde den helt rigtige kikkert til netop det behov du har. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kikkert. Du kan altid kontakte os på 70 60 55 01 eller sende os en besked.

Vi har udvalgt et bredt sortiment af kikkerter specielt målrettet jægeren og herunder kan du se de kategorier af optik som vi forhandler på Jagtland.dk. Hos Kikkert Shoppen kan du se et bredt udvalg af almindelige håndkikkerter og udsigtskikkerter.

Håndkikkert til jagt og fritid

En håndkikkert er praktisk til brug både på jagten og i fritiden. Vi forhandler håndkikkerter i mange forskellige udformninger og forstørrelser. En håndkikkert skal være vandtæt så du trygt kan bruge den i naturen, og den skal helst være påfyldt gas for at sikre de indvendige dele mod støv og fugt.

Alt efter hvad man skal bruge sin håndkikkert til, er det forskelligt hvilken forstørrelse man skal gå efter. Vi forhandler forstørrelser fra 8-12x hvilket er det normale spænd som man bevæger sig indenfor.

Se vores udvalg af håndkikkerter her.

Jagtkikkerter til store jagtoplevelser

En jagtkikkert er en absolut nødvendighed når man færdes på jagten, hvadenten det er på bukkejagt, fuglejagt eller blot en tur i det grønne. Skal du bruge din kikkert til jagt, anbefaler vi typisk at man vælger en forstørrelse på 8-10x, idet dette er en god forstørrelse til både råvildt og fugle. Kommer man højere op i forstørrelser, kan kikkerten være svær at holde stille, hvilket vil have indflydelse på billedet i kikkerten.

Se vores udvalg af jagtkikkerter her.

Jagtkikkerter til ethvert behov

Monokikkert - Kompakt og god kikkert

Monokikkert til jagt og fritid

Er du på udkig efter en praktisk monokikkert, så har vi udvalget. En monokikkert udmærker sig ved at den er nem at have med, du kan betjene den med kun en hånd og på den måde altid have en hånd fri. Vi har forstørrelser fra 8-10x hvilket ikke skal være mere, på grund af at kikkerten bliver for svær at holde stille.

Alle vores modeller af monokikkerter er 100% vandtætte, hvilket er et krav når man færdes i naturen. De fleste modeller er der ligeledes en udvidet garanti på, så du er sikret en god og solid monokikkert i mange år frem.

Se vores udvalg af monokikkerter her.