Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Monokikkert

Monokikkerter

Hos Jagtland.dk fører vi et bredt udvalg af monokikkerter til både jagt og fritid. En monokikkert er praktisk at have med i naturen, idet den fylder minimalt. Man kan hurtigt og nemt betjene en monokikkert med kun en hånd, dette kan være særdeles anvendeligt i mange situationer hvor man kun har en hånd ledig.

Når du køber din monokikkert hos Jagtland.dk får du professionel og kompetent rådgivning sammen med hurtig og billig levering. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og vi er klar til at rådgive dig til det helt rigtige køb af monkikkert. Husk også at se nærmere på vores udvalg af håndkikkerter, jagtudstyr og praktiske kikkerter til jagt.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
9 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvilken monokikkert skal man vælge ?

Dette er et spørgsmål vi tit møder fra kunder, der er i tvivl om hvad man skal gå efter, når man er på udkig efter en ny mono kikkert. Som udgangspunkt anbefaler vi at en monokikkert har 8-10 gange forstørrelse, og den skal være så let som muligt. Derudover er det vigtigt at kikkerten er vandtæt, dette ser man oftest når der er påfyldt en gasart i kikkerthuset. Oftest vil der være tale om Nitrogen gas, som udover at sikre kikkerten mod indtrængende vand, også beskytter de indvendige dele mod støv og snavs.

Hos Jagtland.dk forhandler vi bl.a. monokikkerter fra Vortex, som er et suverænt kikkertmærke med 30 års VIP garanti. Derfor går vores anbefalinger oftest på disse mono kikkerter, hvor man får rigtig meget for pengene.