Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Skydestok

Skydestok til riffel

Der findes mange typer skydestokke på markedet, og så har de forskelligt antal ben. Vores skydestokke er alle udviklet af letvægts high-tech aluminium hvilket gør dem utrolig lette at have med på jagt og til træning. Med en skydestok forbliver sigtet på målet og giver skytten mulighed for fuld koncentration på våbnet og vildtet. Du vil opleve at med en skydestok bliver det endnu mere sikkert at sætte et præcist skud både under træning og på jagten.

Er du i tvivl om hvor mange ben din skydestok skal have, så læs med længere nede, eller kontakt os gerne. Vi står klar med vores 30 års erfaring i branchen til at hjælpe dig til det rigtige køb.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Skydestok til riffel

Skydestokke vinder mere og mere indpas hos danske jægere. Udviklingen indenfor skydestokke har de sidste år taget et stort skridt, nye funktioner, lettere skydestokke og ikke mindst nem håndtering.

En skydestok giver dig maksimal komfort og træfsikkerhed når du har bukken i sigte. Hvad enten du vælger 1, 2 eller 3 benet skydestokke vil du altid have ekstra hjælp til at ramme dyret rigtigt. Mange skydestokke produceres i dag af letvægts aluminium hvilket gør skydestokken utrolig let at medbringe. Det nyeste indenfor skydestokke er trinløs regulering af skydestokken, hvilket gør det utrolig nemt og bekvemt at benytte en skydestok på sin jagt.

Skydestok med 1 ben

Fordelene ved at vælge en skydestok på 1 ben er, at den er let og behændig. Den vil typisk blive brugt i stående position, og er særdeles god at medbringe på drivjagt. En 1 benet skydestok kan være behjælpelig med at holde den vandrette linje, samtidig med du kan vælge vildtets bevægelse.  

Skydestok 2 ben

Den 2 benede skydestok er god hvis man sidder på jorden eller i en stol i et læbælte. Den er forholdsvis let, samtidig med den stadig er nem at manøvre rundt med, på trods af de nogle gange vanskeliggørende omgivelser. Den 2 benet skydestok er et typisk valg som første skydestok, da den er behjælpelig i flere situationer.

Skydestok 3 ben

Den 3 benet skydestok opfylder mange af de samme behov som den 2 benede. Det ekstra ben gør at den kan stå selv, hvilket kan være praktisk hvis man har mange siddende skud fra stol eller jord. Det handler altså mest af alt om komfort. Når først den står der, så står den der, hvor du med den 1 benene skydestok og 2 benene skydestok, skal sætte den op hver gang den skal bruges.

Hvilken er så den bedste skydestok?

Det er svært at svare på hvilken der er den bedste skydestok, det kommer helt an på hvilke krav du har. Hos Jagtland.dk kan du i ro og mag, vurdere blandt vores sortiment af billige skydestokke, og når du er klar til at købe leverer vi hurtigt og billigt til hele Danmark. Du kan altid benytte dig af vores 14 dages fortrydelsesret når du handler på Jagtland.dk