Lommekikkert til jagt og fritid

En lommekikkert er særdeles praktisk hvis du ønsker en lille og handy kikkert, som du kan have med overalt. Hos Jagtland.dk fører vi et bredt udvalg af lommekikkerter til ethvert behov, og er du i tvivl om hvilken kikkert du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Når du handler online hos Jagtland.dk får du altid gode råd og vejledning. Vi har over 30 års erfaring fra jagtbranchen og vi sender hurtigt og billigt til hele Danmark. Husk at se nærmere på vores store udvalg af håndkikkerter og monokikkerter eller lad dig friste af vores store udvalg af jagtudstyr !

Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Vortex Solo 8x36 Monokikkert Vortex Solo 8x36 Monokikkert Salg

    Vortex Solo 8x36

    Tilbudspris 1.095,00 kr Normalpris 1.179,00 kr
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden

Praktiske lommekikkerter til jagt

Hvis man vælger en handy lommekikkert fremfor en fullsize håndkikkert, går man ofte en smule på kompromis med lysgennemgangen og ikke mindst frontlinsediameteren. Det er klart at for at lave en kompakt kikkert, er producenterne nødt til at gøre linserne mindre, og derved mister man en smule af den kvalitet man får i fullsize kikkerter. Når det så er sagt, er der ingen tvivl om at kvaliteten af lommekikkerter idag, er rigtig god og har du ikke de store krav til f.eks. lysindfald, kan du trygt vælge en praktisk lommekikkert. Hvis du skal bruge din nye kikkert til jagt, anbefaler vi at du kigger nærmere på vores kategori med jagtkikkerter, hvor vi har udvalgt vores bud på rigtig gode kikkerter til jagt.

Køb din lommekikkert online hos Jagtland.dk idag !

Når du køber din nye lommekikkert online hos Jagtland.dk får du altid hurtig og billig levering, 30 dages fuld returret og naturligvis gode råd og vejledning fra eksperter. Vi har hos Jagtland.dk over 30 års erfaring fra branchen og kan rådgive dig til det helt rigtige valg af kikkert.