Våbenpleje

Det er overordentligt vigtigt at holde sit våben ved lige. Det inkluderer både rengøring, smøring og vedligeholdelse. For at sikre sig pålidelighed fra sit våben, skal det plejes ofte og efterses efter hver brug. Hos Jagtland.dk får du professionelle våbenpleje produkter som du kan benytte til at gøre dit våben 100% iorden.

Vi fører et bredt udvalg af jagtudstyr, våbenolie og rensesæt til riffel og haglgevær. Alt sammen får du billigt og med hurtig levering.

Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden

GUIDE TIL VÅBENPLEJE FOR RIFLER OG HAGLGEVÆR

At passe dine våben, kan være dyd eller noget som skal overstås i en fart. Men vigtigheden er der og derfor vil vi give dig nogle gode råd til at pleje dine våben her på Jagtland.dk. Selve glæden ved at have et fint og kært våben kan være enorm og derfor skal du passe det, så dit våben kan forblive funktions dygtigt. Mange jægere har formået at skabe et ritual for at pleje og vedligeholde deres våben. Et af disse ritualer kan være der at våben pleje bliver gjort til noget musik og det kunne sagtens fremstå at der kunne stå en lille skarp på bordet, samt en god forkost. Denne hygge og tanken om det flot blankpoleret og velfungerede våben ved ende resultatet samler helheden ved ritualet.

VÅBENPLEJE TIL RIFFEL

For at skabe dig et hurtig overblik over hvilken opgaver riflen gemmer på skal du bare se her: Sikre Kikkertsigte er fastspændt. Undgå at få uhensigtsmæssige træfpunkter ved at fastspænde løse skruer, altså at alle samlinger skal være stammes.(husk at efterspænde under beslaget) At have et klart billede i kikkert linsen, kræver en pudsning og kan gøres med et rensesæt bestående af antistatisk børste, mikrofiberklud, rensevæske og partikel fjerner.

VÅBENPLEJE TIL HAGLGEVÆR

Haglgevær er mere simpelt at holde vedlige. Tjek efter for tøkrsprækker efter den hårde vinterkulde. I sær ved kolbens hals, da træværket er tyndt og derfor mere modtageligt for skader. Med et halv automatisk gevær er det specielt værd at tage et kig på forskæftet. Husk også på haglbøsser der har et olie finish at påfører i tynde lag et nyt lag skæfteolie, så det forbliver pænt og beskyttet.

Hvis du har brug for rådgivning, så tøv ej, for hos Jagtland.dk har vi mere end 30 års erfaring og er altid klar til at give dig rådgivning som passer til dine behov. Klik her for kontakt.