Skydestok til riffel

Vores skydestokke er alle udviklet af letvægts high-tech aluminium hvilket gør dem utrolig lette at have med på jagt og til træning. Med en skydestok forbliver sigtet på målet og giver skytten mulighed for fuld koncentration på våbnet og vildtet. Du vil opleve at med en skydestok bliver det endnu mere sikkert at sætte et præcist skud både under træning og på jagten.

Køb skydestokke online hos Jagtland.dk idag !

Når du køber dine produkter online hos Jagtland.dk får du altid hurtig og billig levering, 30 dages fuld returret og ikke mindst råd og vejledning fra eksperter.

Husk at se nærmere på vores udvalg af jagtudstyr og håndkikkerter eller lad dig friste af vores gode tilbud på jagtudstyr !

Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Skydestok 1 ben

    199,00 kr
  2. Skydestok 2 ben

    269,00 kr
  3. Skydestok 3 ben

    349,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Skydestok til riffel

Skydestokke vinder mere og mere indpas hos danske jægere. Udviklingen indenfor skydestokke har de sidste år taget et stort skridt, nye funktioner, lettere skydestokke og ikke mindst nem håndtering.

En skydestok giver dig maksimal komfort og træfsikkerhed når du har bukken i sigte. Hvadenten du vælger 1, 2 eller 3 benet skydestokke vil du altid have ekstra hjælp til at ramme dyret rigtigt. Mange skydestokke produceres idag af letvægts aluminium hvilket gør skydestokken utrolig let at medbringe. Det nyeste indenfor skydestokke er trinløs regulering af skydestokken, hvilket gør det utrolig nemt og bekvemt at benytte en skydestok på sin jagt.

Hvilken er så den bedste skydestok ?

Det er svært at svare på hvilken der er den bedste skydestok, det kommer helt an på hvilke krav du har. Hos Jagtland.dk kan du i ro og mag, vurdere blandt vores sortiment af billige skydestokke, og når du er klar til at købe leverer vi hurtigt og billigt til hele Danmark. Du kan altid benytte dig af vores 14 dages fortrydelsesret når du handler på Jagtland.dk