Skydebriller

Når man færdes på skydebanen eller på jagten, er ens personlige sikkerhed utrolig vigtig. Det er vigtigt at beskytte både hørelsen men i særdeleshed også sine øjne. Her kan man med fordel benytte skydebriller som beskyttelse af øjenene. Hos Jagtland.dk fører vi Wiley X skydebriller som er nogle af markedets mest kendte skydebriller. Både militær, politi og forsvar benytter Wiley X hvilket siger noget om den kvalitet som de er produceret i.

Se vores samlede udvalg af Wiley X skydebriller og høreværn til jagt, eller lad dig friste af vores samlede udvalg af jagtudstyr !

Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

DE ER NÆSTEN IKKE TIL AT SKYDE IGENNEM !

På videoen kan du se en uofficiel test af ballistiske skydebriller som tegner et godt billede af vigtigheden i at anskaffe sig et godt par skydebriller.

 

Hos Jagtland.dk fører vi blandt andet Wiley X, som har fået plantet sig som et solidt brand og det ikke uden grund. Læs mere om Wiley X her

Husk at vi giver dig fri fragt og 30 dages returret hos Jagtland.dk og vi sidder altid klar til at rådgive dig i gennem dit næste køb. Du kan kontakte os her.