Need Help? +44 (0) 123 4567
You can add your content here.

Høreværn til jagt

Høreværn til jagt

En af de sanser man skal passe særdeles meget på som jæger, er ens høresans. Når man afgiver skud har man våbnet tæt på ørerne og derfor bliver ens ører udsat for meget pludselige høje lyde. Dette er naturligvis ikke særlig godt for ens hørelse, derfor er det godt at investere i et godt høreværn til jagt.

De fleste høreværn på markedet idag, er elektroniske høreværn som automatisk lukker af for høje lyde, men som samtidig gør at man kan følge med i samtaler og lignende. Vi har udvalgt nogle af de bedste og mest solgte høreværn på markedet, som kan være med til at beskytte din hørelse effektivt.

Når du handler hos Jagtland.dk får du hurtig og billig levering til hele Danmark. Husk også at se vores udvalg af skydebriller, det er din egen sikkerhed..!!

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
24
48
60
Alle
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
24
48
60
Alle

HØREVÆRN TIL DIN JAGT

At finde de helt rigtig høreværn kan i manges tilfælde være svært, de skal effektivt holde høj larm ude og samtidig være behagelige at bære. Vi har et bredt sortiment af muligheder for at give dig de bedste høreværn til din jagt. Samtale går meget på for tiden om formstøbte høreværn er bedre end de traditionelle kopper. Det synes vi er en smagssag og man skal også huske på at traditionelle kopper ikke efterlader et stort hul i lommen. De traditionelle kopper har til fordel at give varme og fås med vandtætte mikrofoner som optimere din lyd. Hos Jagtland har vi blandt andet mærket Sordin, som vi ved kommer med en rigtig god pasform.

Køb online hos Jagtland.dk

Skulle du sidde inden med nogle spørgsmål, som kan lede dig til at finde de helt rigtig høreværn, så hold endelig ikke igen. Her hos Jagtland.dk har vi mere end 30 års erfaring og er altid klar til at rådgive dig, så du kan få det helt rigtige køb med på vejen. Se også vores praktiske lygter til jagt eller lad dig friste af vores lækre lommelygter.