70 60 55 01    |   

  Fragt 29,- Gratis ved køb over 499,-    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Elektroniske Høreværn

Et elektronisk høreværn er særdeles praktisk, både på skydebanen og på jagten. Den elektroniske funktion gør, at lyder over et vis dB automatisk udelades, og dermed ydes der effektiv beskyttelse af dine ører. Samtidig med at de høje lyde udelades, kan du stadig høre hvad der foregår omkring dig.

Personlig sikkerhed er utrolig vigtigt så snart man færdes med, eller i nærheden af våben. Derfor fører vi hos Jagtland.dk et bredt udvalg af både høreværn til jagt og ikke mindst effektive skydebriller. Vi tror på sikkerhed frem for alt..!!

pr. side
2 varer
Bilsom Impact Sport

Bilsom Impact Sport

Pris: 895,00 kr

Special Price 749,00 kr

-16%
Bilsom Impact Sport høreværn til jagtBilsom Impact Sport høreværn til jagtBilsom Impact Sport høreværn til jagtBilsom Impact Sport høreværn til jagt
Bilsom Impact Sport

Bilsom Impact Sport

Pris: 895,00 kr

Special Price 749,00 kr

-16%
Sordin Supreme Basic

Sordin Supreme Basic

Pris: 1.495,00 kr

Special Price 1.195,00 kr

-20%
Sordin Supreme Basic Høreværn til jagt
Sordin Supreme Basic

Sordin Supreme Basic

Pris: 1.495,00 kr

Special Price 1.195,00 kr

-20%
pr. side
2 varer

ELEKTRONISKE HØREVÆRN - SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Her hos Jagtland.dk går vi meget op i sikkerhed og vi prøver altid at få et lager af gode kvalitets bevidste brands ind på vores online shop, det er med til at sikre dig at vi har de rette høreværn til dig. Elektroniske høreværn spiller en vigtig rolle, både i arbejdslivet og på jagten. Høreværn generelt kan under - og overbestytte og det derfor vigtig at give sig tid til at prøve nogle forskellige modeller. Vi giver dig muligheden for at komme forbi vores show-room, hvor vi kan rådgive dig og du får også muligheden for at finde den pasform der passer bedste til din hovedform.

FRI FRAGT OG 30 DAGES RETURRET!

Vi giver 30 dages fuld returret på vores produkter og oven i købet får du billig og hurtig levering. Vi har her hos Jagtland.dk over 30 års erfaring og vi deler den gerne med dig. Se også vores lækre skydebriller eller vores skarpe jagtknive.

Filtrer din søgning

Mulige filtre

Producent
  1. Bilsom (1)
  2. Sordin (1)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr748
kr1196
  • Køb dit jagtudstyr online hos Jagtland.dk !