Need Help? +44 (0) 123 4567
You can add your content here.

Elektroniske Høreværn

Elektroniske Høreværn

Et elektronisk høreværn er særdeles praktisk, både på skydebanen og på jagten. Den elektroniske funktion gør, at lyder over et vis dB automatisk udelades, og dermed ydes der effektiv beskyttelse af dine ører. Samtidig med at de høje lyde udelades, kan du stadig høre hvad der foregår omkring dig.

Personlig sikkerhed er utrolig vigtigt så snart man færdes med, eller i nærheden af våben. Derfor fører vi hos Jagtland.dk et bredt udvalg af både høreværn til jagt og ikke mindst effektive skydebriller. Vi tror på sikkerhed frem for alt..!!

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
24
48
60
Alle
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
24
48
60
Alle

ELEKTRONISKE HØREVÆRN - SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Her hos Jagtland.dk går vi meget op i sikkerhed og vi prøver altid at få et lager af gode kvalitets bevidste brands ind på vores online shop, det er med til at sikre dig at vi har de rette høreværn til dig. Elektroniske høreværn spiller en vigtig rolle, både i arbejdslivet og på jagten. Høreværn generelt kan under - og overbestytte og det derfor vigtig at give sig tid til at prøve nogle forskellige modeller. Vi giver dig muligheden for at komme forbi vores show-room, hvor vi kan rådgive dig og du får også muligheden for at finde den pasform der passer bedste til din hovedform.

Køb online hos Jagtland.dk

Vi giver 30 dages fuld returret på vores produkter og oven i købet får du billig og hurtig levering. Vi har her hos Jagtland.dk over 30 års erfaring og vi deler den gerne med dig. Se også vores lækre skydebriller eller vores skarpe jagtknive.