Sikkerhed på jagten

Sikkerheden på jagten må altid være på det højeste. Derfor tilbyder vi hos Jagtland.dk en række produkter der er med til at styrke sikkerheden. Først og fremmest må jægeren sikre sig sikker våbenføring. Når uheldet er ude, er det især øjnene som er sårbare, det anbefales derfor at bære skydebriller når man deltager i selskabsjagter. En anden næsten uundværlig sikkerhed er et par høreværn, de skåner hørelsen når skudet affyres. 

Du finder begge dele hos Jagtland.dk, vi står klar med vores 30 års erfaring. Ønsker du at prøve produkterne inden køb, så besøg os gerne i vores showroom.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Skydebriller

Der findes mange typer skydebriller på markedet, fælles for dem alle gælder at de beskytter dine øjne. Hvilke du skal vælge, afhænger af dine behov. Er er tit afsted ved daggry, kunne et par skydebriller der ikke dugger være de rette til dig. På den måde sikre du ikke at misse et bytte, fordi du skal pudsebriller midt i jagten. En anden detalje er udskiftning af glas. Ved valg af skydebriller med farve glas, kan du skifte glas i løbet af jagten, så du altid har det bedste syn, uanset vejr.

Høreværn

Et høreværn er ikke bare et høreværn, hvis du søger høreværn til jagt, har vi de rette produkter. Vi fører udelukkende høreværn, som er udviklet til brug på jagt. Det særlige ved dem er, at de kun blokere for lyden af skuddet, og du har derfor stadig mulighed for at kommunikere, uden at skulle tage dem af. Vi anbefaler du vælger et par høreværn der er lavet medhenblik på brug på jagt, da de er dem der skåner dine øre bedst. Der findes mange forskellige typer høreværn, da de f.eks. også bruges i mange erhverv. Disse er dog anderles, da de er udviklet til et andet formål.

Om du er på jagt efter skydebriller eller høreværn, anbefaler vi du besøger os i vores showroom, da det i sidste ende også handler om komforten. Komforten på høreværn eller skydebriller afhænger af dig, og hvordan du syntes de skal sidde, det ikke sikkert du syntes de skal sidde på samme måde din jagtmakker.

Kontakt os her for yderligere spørgsmål, eller besøg os i vores showroom, vi er klar til at hjælpe dig!