Remme og bælter

Er du på udkig efter et patronbælte eller geværrem til at letne din jagt, er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg i flere forskellige typer materialer i begge kattegorier. Hos Jagtland.dk fører vi de kendte mærker som Niggeloh og Grey Oak mf. Vi ved jægere er kræsne, derfor sælger vi kun mærker der kan levere gennemtestede produkter. Det er vores garanti på at udstyret er i orden og af den højeste kvalitet. 

Fandt du ikke det du søgte? Kontakt os gerne ved specielle ønsker, vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette våbenrem ! Kig også på vores udvalg af våbenpleje - efter en lang dag på jagt fortjener dit våben kun det bedst ! 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvorfor bruge et bælte eller rem ?

Hos Jagtland tilbyder vi et bredt udvalg af udstyr til dit våben, vi går nødigt ned på udstyr. Derfor har vi samlet en række produkter som er gode at have med sig, både under og efter jagten. Det rette udstyr i den rette kvalitet gør jagten lettere for dig, da du bedre kan fokusere på selve jagten, da du ved du har udstyret i orden. Søger du f.eks. et patronbælte eller en geværrem finder du det her, det vil gøre din jagt lettere.

 

Geværrem

Er du træt af at bære på dit våben? Når man er på jagt, risikerer man ofte at skulle gå langt i ujævnt terræn. Det kan hurtigt blive tungt at slæbe sit gevær og det kan være rart at have hænderne frie. Kan du nikke genkende til dette, så er det værd at overveje om en geværrem er det du står og mangler. Med en geværrem kan du bære geværret over skulderen eller på ryggen. Hos Jagtland.dk sælger vi både geværremme i neopren og læder. Begge dele er selvfølgelig i høj kvalitet til en billig pris, hvad du vælger er op til dig, da det handler om en smagssag.

 

Patronbælte

Vi har et bredt udvalg af patronbælter og vores kategori byder blandt andet på det populære bælte fra Niggeloh. Bæltet fra Niggeloh er lavet i neopren og har plads til hele 17 patroner. Fælles for alle vores patronbælter gælder at de kan justeres i længden, så de passer til de fleste.

 

Er du i tvivl om du kan passe vores jagtbælter, eller vil du gerne have hjælp til indstilling af geværrem. Så kontakt os gerne, eller besøg os i vores showroom. Vi er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi deler gerne vores erfaringer med dig !