Vildsvinelygter 

 

I denne kategori finder du vores vildsvinelygter. Vildsvinejagt kan være en dyr udstyrssport, men med få ting, som en vildsvinelygte på riflen, kan man sagtens skyde vildsvin. Der er mange som søger til vores nabolande for at gå på grisejagt. Der findes mange måder at gå på vildsvinejagt på, men de 2 primære jagtformer at gå på grisejagt på, er enten drivjagt eller anstandsjagt. I Sverige nedlægges 2/3 af alle vildsvin om natten. Der er derfor oftest dårligt lys, nogen gang så dårligt lys, at du kun kan se grisene igennem en lysstærk kikkert.

Kontakt os gerne ved spørgsmål, vi har over 30 års erfaring inden for branchen, og vi deler gerne vores viden med dig !

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Jagt af vildsvin med vildsvinelygte

Skal du på vildsvinejagt er der en række udstyr du anbefales at have med, da det vil gøre din jagt noget lettere. Vildsvin er et kløgtigt dyr, og de påvirkes som mange andre dyr, let af lyde, lugte og lys. Vildsvinejagt foregår om natten, hvilket kan gøre det svært at se vildsvinene, og måske endda at være sikker på det er et vildsvin man har på kornet og ikke et andet dyr.

Der er bred enighed om, at en vildsvinelygte er yderst anvendelig på grisejagt, da du sikre dig det er et vildsvin du har på kornet, og at vildsvinet ikke bliver påvirket af lyset og flygter. Om du skal på vildsvinejagt eller andre grisejagter, vil en vildsvinejagt være fordelagtig.

 

Vildsvinelygte eller sammenpak

Hos Jagtland fører vi vildsvinelygter og sammenpakninger hvor du får alt hvad du har brug for, til montering af din vildsvinelygte. I det komplette sæt er der lygte, klemme, batteri mm.

 

Lysfarven på vildsvinelygten

Vildsvinelygter findes med flere forskellige farver lygter: grøn, rød eller hvid. Der er forskellige erfaringer med de tre farver, hvilken der er at fortrække vil derfor afhænge hvem man spørger, og nogen vil mene det ikke gør nogen forskel. Uanfægtet farven, har nogle af vores vildsvinelygter en blinkefunktion, så du kan sende signal til andre jægere omkring et bytte.

 

Den rigtige vildsvinelygte

Hvad er så den rigtige vildsvinelygte? Det afhænger af dit behov, og hvilke detaljer du vægter højest. Vildsvinejagt er en intens jagt, det en anderledes jagt, alene det den foregår om natten adskiller sig fra en ’’almindelig’’ jagt der foregår i dagslys. Er du så heldig, at du skal på vildsvinejagt vil du opleve, at det skærper dine sanser at bevæge dig lydløst rundt i mørket, på jagt efter et vildsvin. Hos Jagtland har vi mere end 30 års erfaring i branchen, vi deler gerne ud af vores erfaringer. Kontakt os, besøg os i vores showroom i Kværkeby, tæt ved Ringsted, eller ring 70 60 55 01. Det vil være os en glæde, at hjælpe dig med dit næste køb !