Pandelamper til jagt

I denne kategori finder du vores store udvalg af pandelamper. Vi har et bredt udvalg af pandelamper til jagt, eller andre mørke situationer. Det kan være svært at finde den rigtige pandelampe, der findes mange forskellige typer på markedet, så vi anbefaler du overvejer hvad dit behov er. Du kan med fordel overvejer om du har krav til hvor kraftig den skal være, skal den være med batteri eller oplader mm.

Hos Jagtland.dk har vi samlet alt hvad du har brug for til jagt. Vi har et endnu større udvalg af pandelamper hos lommelygteshop. Vi har over 30 års erfaring inden for branchen, billige produkter, billig fragt og hurtig levering ! Kontakt os gerne for spørgsmål, vi er klar til at hjælpe dig ! 

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Klarus HR1 - 300 Lumens pandelampe til løb Klarus HR1 - 300 Lumens pandelampe til løb Salg

    Klarus HR1 - 300 Lumen

    Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 319,00 kr
  2. Klarus HC1-S Pandelampe Klarus HC1-S Pandelampe Salg

    Klarus HC1-S - 300 Lumen

    Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 349,00 kr
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Pandelamper til alle formål

En pandelampe kan være yderst anvendelig i mange situationer. Pandelamper er i dag blevet en uundværlighed for mange løbere. Mange bruger pandelamper i vinteren på løbeture, da det næsten er umuligt at nå ud at løbe mens solen er fremme. En pandelampe er dog også yderstbrugbar på jagt. Jagten starter tit før solopgang og slutter efter solnedgang. En pandelampe kan være anvendelig på jagten i de mørke timer, da den kan lyse din vej op og samtidig give dig fri hænder til f.eks. at bære våben, byttedyr mm.

Pandelamper med LED

LED teknologien imponerer gang på gang, det en teknologi der er i konstant udvikling og som hele tiden kommer med kraftigere og mere innovative LED dioder. Det sidste årti har udviklingen af LED taget enorme fremskridt, hvilken kun er en fordel for dig der ønsker en kraftig LED pandelampe. De første modeller led under ringe teknologi, de løb hurtig tør for brændetid og lysstyrken var lav. Der er sket meget siden de første modeller kom på markedet, i dag er det muligt at finde en kraftig LED pandelampe med brændetid på op til 120 timer.

 

Pandelamper med justerbar lysstyrke

Hos Jagtland finder du LED pandelamper med justerbar lysstyrke. De fleste af vores pandelamper er udstyret med 3 forskellige lysstyrker, Max Power, Standard og Max Burn Time. Det giver dig den fordel du kan justere lysstyrken efter dit behov, da det ikke er alle situationer der er brug for Max Power. Har du sat din pandelampe på Max Power, og begynder den at løbe tør for batteri, vil den skifte til Standard og når pandelampen ikke kan lyse mere på Standard skifter den til Max Burn, indtil den er helt død for batteri. Det giver dig en sikkerhed, at du ikke pludselig løber tør for batteri på turen, du når at blive ’’advaret’’ et par gange før den dør helt.

 

Pandelamper med genopladeligt batteri

Mange af vores pandelamper er udstyret med et genopladeligt batteri. Hos Jagtland sælger vi også pandelamper med almindeligt batteri. Hvilken pandelampe du skal vælge, er op til dig og dit behov. Hos Jagtland vil vi gerne tilkendegive, at vi er nogen som glemmer at oplade vores ting, vi kan simpelthen bare ikke huske at oplade vores ting. Så for dem af jer der kan nikke genkende det, er den rigtige pandelampe en med udskifteligt batteri. Bliver din pandelampe dårligere af den grund? Overhovedet ikke, vi har sørget for et udvalg af kraftige LED pandelamper, uanset om du er til genanvendeligt batteri eller udskifteligt batteri.

 

Hjælp til den rigtige pandelampe

Hos Jagtland er alle vores pandelamper gennemtestet, flere af vores pandelamper får du 5 års garanti på. Vi fører et bredt udvalg af pandelamper så du kan finde en der passer til dig og dit behov. Vil du gerne prøve den på, eller se hvor kraftigt den lyser, så besøg os gerne i vores showroom i Kværkeby, tæt ved Ringsted. Du har også mulighed til at kontakte os, eller ringe 70 60 55 01. Vi har 30 års erfaring inden for branchen, vi står klar med vores erfaring til at hjælpe dig med, at finde den rigtige pandelampe !