70 60 55 01    |   

  Fragt 29,- Gratis ved køb over 499,-    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Pandelamper til jagt og fritid

Når mørket er over os er det vigtigt at man har en god og lysstærk pandelampe til brug på jagten eller andre steder. Der findes mange forskellige pandelamper på markedet, men nogle af de bedste pandelamper er produceret af Petzl. Petzl har udviklet pandelamper i mange år, og er uden tvivl førende på markedet. Hos Jagtland.dk har vi udvalgt et godt sortiment som kan dække de flestes behov.

En pandelampe giver dig begge hænder fri når du skal arbejde, eller færdes i den mørke natur. Køb din pandelampe online hos Jagtland.dk, vi sender hurtigt og billigt til hele Danmark. Se også vores store udvalg af kraftige lommelygter til jagt.

pr. side
1 varer
pr. side
1 varer

PANDELYGTER & PANDELAMPER TIL DEN MØRKETID

Her hos Jagtland.dk har vi et bredt udvalg af pandelamper som er nøje udvalgt. Vi vil sikre dig en pandelygte som giver et kraftig lys, som er let at betjene og kan holde til det hårde vind og vejr. Derfor har vi valgt at produkter som giver dig muligheden for at vælge lige den pandelampe som passer til netop dit behov. Høj Lumens, forskellige designs, nem betjening og selvfølgelig en fornuftig pris.

FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING MED JAGTLAND.DK

Her hos Jagtland giver vi dig fri fragt, sikkert og hurtig levering. Du får også 30 dages fuld returret og skulle du have nogle spørgsmål, så har vi mere end 30 års erfaring og deler den gerne med dig. Se også vores flotte udvalg af Lommelygter Til Jagt nu.

Filtrer din søgning

Mulige filtre

Farve
  1. Sort (1)
  2. Camouflage (1)
Batteri
  1. 3 x AAA (1)
Lumen
  1. 101 - 200 Lumen (1)
Producent
  1. Petzl (1)
IP klasse
  1. IPX4 - Vandtæt / Tåler væskesprøjt fra alle vinkler (1)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr248
kr250
  • Køb dit jagtudstyr online hos Jagtland.dk !