Need Help? +44 (0) 123 4567
You can add your content here.

Lommelygter til jagt

Lommelygter til jagt

I denne kategori finder du vores udvalg af lommelygter. Vi har et bredt udvalg af lommelygter, specielt anvendeligt på jagt eller i andre mørke situationer. At finde den rigtige lygte kan føles overvældene, udvalget er stort og hver lommelygte har sine fordele. Vi anbefaler du overvejer hvad dine behov til en lommelygte er. Det vil gøre det lettere for dig at finde den rigtige lygte.

Fandt du ikke det du søgte? Vi kan skaffe det meste ! Kontakt os gerne, eller besøg os i vores showroom i Kværkeby, tæt ved Ringsted. Vi har 30 års erfaring i branchen, og vi hjælper gerne dig med at finde den rigtige lommelygte.

Filtrer
Batteri
 1. 7 varer
 2. 1 vare
 3. 1 vare
IP klasse
 1. 3 varer
 2. 8 varer
Lumen
 1. 1 vare
 2. 2 varer
 3. 4 varer
 4. 3 varer
 5. 1 vare
Producent
 1. 11 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
11 varer
24
48
60
Alle
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
11 varer
24
48
60
Alle

Udvælg den rigtige lommelygte

Det kan være svært at finde den rigtige lommelygte. For hvad er egentlig den rigtige lommelygte. Udvalget er bredt, og de kan hurtig synes ens. Den rigtige lommelygte for mig, er ikke nødvendigvis den rigtige for dig, det afhænger nemlig af dit behov. Før du går på jagt efter den rigtige lommelygte, anbefaler vi, at du sætter dig nogle krav for lommelygten. På den måde er du sikker på du får den rigtige lommelygte, som passer til dine behov.

 

Hvad skal man kigge efter?

Hvad skal man så kigge efter, og hvordan får man klarlagt hvad der er ens behov? Vi vil komme med bud på hvad det kunne være:

 

 • Vandafvisende
 • Justerbar lysstyrke
 • Lumen styrke
 • Størrelsen på lommelygten
 • Genopladelig eller med batteri

 

Vandafvisende

Hos Jagtland sælger vi kun lommelygter der er vandafvisende, hvilket er enormt praktisk, da vi formoder du skal bruge din lygte udendørs. Den vandafvisende effekt forlænger levetiden på din lommelygte, da du ikke skal være nervøs for, om du pludselig befinder dig i en regnbyge. Og er der noget vi ikke er herre over, er det vejret, selvom det til tider kunne være rart, da det er sjovest at gå på jagt i godt vejr.

 

Justerbar lysstyrke

De fleste af vores lommelygter er udstyret med den funktion at kunne justere lysstyrken på lommelygten. Det kan være en yderst praktisk funktion, da nogle situationer kræver mere lys end andre. Befinder du dig på et åbent sted som en eng eller skov, vil de være praktisk at kunne lyse et større område op med en kraftig lysstyrke. Modsat gælder, at skal du lyse et mindre område op, eller en konkret ting, kan det være en fordel at kunne skrue ned for lysstyrken.

Lumen styrke

Hos Jagtland finder du et bredt udvalg af lommelygter med forskellige lumen. Lumen afgør hvor kraftigt lommelygten kan lyse. Som nævnt ovenfor, er det ikke alle situationer det er nødvendigt med den kraftigste lommelygte. Overvej derfor hvad dit formål med lygten er, og vælg lumen ud fra det.

 

Størrelsen på lommelygten

Den fysiske størrelse på lommelygten kan for nogle være afgørende. Skal din lommelygte være lommevenlig og derfor i den mindre ende, eller er det vigtigt for dig, at have et godt greb om en større lommelygte? Begge dele er muligt. Det kan også være du af erfaring ved at pladsen i den rygsæk er træng, og derfor har brug for en mindre lommelygte så du har plads til at få det hele med.

 

Genopladelig eller med batteri

Om lommelygten skal være genopladelig eller med batteri, er et behov du skal afgøre. Vi kender det nok alle sammen, pludselig er der ikke mere batteri på, og så står man pludselig der i en mørk skov. Hvis du kender det, så er det rigtige valg for dig en lommelygte hvor du kan skifte batteri. Modsat, er du typen der altid husker at få opladt dine ting, og synes du det er irriterende at have et par batterier på dig, så er en genopladelig lommelygte det rigtige for dig.

 

Hvad skal man så vælge?

Vi har nu taget dig igennem en række punkter som du kan overveje i din søgen på den rigtige lommelygte. Hvad du vælger er i sidste ende op til dig og dine behov. Hos Jagtland har vi over 30 års erfaring i branchen, så hvis du stadig er i tvivl om hvilken lommelygte du skal vælge, eller har spørgsmål til et af vores produkter, så kontakt os gerne eller ring til os på 70 60 55 01. Du har også mulighed for at besøge os i vores showroom i Kværkeby, tæt ved Ringsted, så kan du bedre få en fornemmelse af lysstyrken, grebet på lygten mm. Vi er klar til at hjælpe dig på vej til dit næste køb.