70 60 55 01    |   

  Fragt 29,- Gratis ved køb over 499,-    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Eftersøgningslygter

Her har vi samlet alle vores kraftige lommelygter som vi anbefaler til brug som eftersøgningslygter. Er du schweiss hundefører eller søger du blot en utrolig kraftig lommelygte til eftersøgningsopgaver, kan du med garanti finde det her. De eftersøgningslygter som vi har udvalgt på denne side, er alle højtydende lygter som igennem test er fundet egnet til intensiv brug i naturen.

Hos Jagtland.dk sender vi hurtigt og billigt til hele Danmark. Er du i tvivl om hvilken eftersøgningslygte du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig til det helt rigtige valg. Vi fører et bredt udvalg af jagtudstyr og du kan altid lade dig friste af vores kraftige lommelygter til jagt.

pr. side
2 varer
pr. side
2 varer

EFTERSØGNINGSLYGTER ER LETTE AT FINDE HOS JAGTLAND.DK

Hos Jagtland.dk har vi et stort udvalg af eftersøgninglygter, da vi tænkt på vores mange kunders forskellige behov. Alsidighed er noget vi tager seriøst, da vi ved hvor vigtig det kan være at have den rigtig lygter til de rigtig omgivelser og arbejdsområder. Flere af vores modeller bliver brugt af vagtselskaber, hundepatruljer, politiet og en masse andre professionelle arbejdsområder. Vores eftersøgningslygter er af høj kvalitet og fås i forskellige vægtklasser og lysstyrker(Lumen).

Filtrer din søgning

Mulige filtre

Batteri
  1. 1 x 18650 (2)
  2. 2 x CR123A (1)
Lumen
  1. 750 - 2700 Lumen (2)
Producent
  1. Klarus (2)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr794
kr896
  • Køb dit jagtudstyr online hos Jagtland.dk !