Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Lygter til jagt

Lygter til jagt 

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Jagtland, holder af at gå på jagt. Vi er tit afsted før solen står op, hvilket gør vi ved, hvor vigtigt det er at være udstyret med en kraftig lygte. Hos Jagtland finder du et kvalitetstestet udvalg af kraftige genopladelige lommelygter og pandelamper. En god lygte er en pålidelig lygte der ikke løber tør for batteri, når man mindst ønsker det. De fleste KLARUS lygter har den egenskab, at når batterispændingen falder går lygten ikke ud, men fortsætter med at lyse med en mindre lysstyrke.

Hos Jagtland fører vi et bredt udvalg af lygter online, specielt målrettet jagt. Hvis du søger et endnu større sortiment af lygter og pandelamper kan du se vores samlede udvalg på LommelygteShop.dk. Når du handler hos Jagtland.dk får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og billig levering. Husk at se nærmere på vores kraftige lommelygter eller LED lommelygter.

Filtrer
Aktive filtre
 1. Kategori Lommelygter til jagt Fjern dette produkt
Kategori
 1. 7 varer
 2. 5 varer
 3. 2 varer
Batteri
 1. 3 varer
 2. 1 vare
 3. 1 vare
IP klasse
 1. 1 vare
 2. 6 varer
Lumen
 1. 1 vare
 2. 1 vare
 3. 2 varer
 4. 2 varer
 5. 1 vare
Producent
 1. 7 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
30
60
90
Alle
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
30
60
90
Alle

Find den rigtige lygte 

Er du på jagt efter en lygte, enten lommelygte, pandelampe eller speciellygter, befinder du dig sikkert ofte i mørkere situationer, hvor der du har behov for mere lys. Det kan måske føles som en uoverskuelig proces at finde den rette lygte, da mulighederne er mange. Det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder, og vi har derfor samlet et par gode råd, som du kan tage med dig i din jagt, på den helt rigtige lygte.  

Den rette lygte

En god lygte afhænger af behovet, hvad enten det er en lommelygte, pandelampe eller speciellygter. At finde den rette lygte kan derfor være en langvarig proces, da der findes mange typer lygter på markedet. Den rette lygte er nødvendigvis ikke den dyreste, kraftigste eller med LED. Vi anbefaler du vælger ud fra hvad den skal bruges til, og hvor praktisk lygten skal være. 

Kend dine behov

Inden dit køb anbefaler vi, at du stiller dig selv en række spørgsmål som f.eks.

 • Hvad skal lygten bruges til?
 • Hvor tit skal lygten bruges?
 • Hvor kraftig skal lygten være?
 • Hvor stor skal lygten være
 • Skal den have almindelige batterier eller genopladelige batterier med oplader?

Hvad skal lygten bruges til?

Måske søger du en kraftig lommelygte til at medbringe på jagt, men det kan også være du søger en mindre og billig lommelygte til aftengåturen med hunden. Vi anbefaler du kigger på vores udvalg af lommelygter, finder du ikke hvad du søger, anbefaler vi dig til at kigge hos lommelygte-shop.dk.

Hvor tit skal lygten bruges?

Befinder du dig i dit arbejde ofte i mørke situationer, og har du brug for at have begge hænder frie, kunne en pandelampe måske være det rette for dig. Du finder vores udvalg af pandelamper her.
Det kan også være du søger en mere speciellygte, som du ikke skal bruge særlig tit, i det tilfælde anbefaler vi du kigger på vores udvalg af speciellygter her.

Hvor kraftig skal den være?

Mange af vores lommelygter har mulighed for at justere lysstyrken, så du kan tilpasse lysstyrken alt efter hvilken situation, du står i. Måske du finder det som en ligegyldig feature, men vi forestiller os, at du som jæger tit står i forskellige situationer. Derfor kan en kraftig LED lommelygte være praktisk på et åbent sted, som en eng. Skal du i stedet lyse en mindre ting eller område op, kan det være en fordel med en mindre kraftig lommelygte, da en for høj lysstyrke vil gøre det svært at se, det du skal.

Hvor stor skal en lygte til jagt være?

Størrelsen på lygten, rent fysisk, kan være afgørende. Skal det være en lille lommelygte som er lommevenlig, eller skal det være en større lommelygte som er rar, at have i hånden. Vi tilbyder begge muligheder af lommelygter.

Skal den have almindelige batterier eller genopladelige batterier med oplader?

Fælles for alle lygter gælder, at de skal bruge et batteri, og om du er til genopladelige med oplader eller almindelige batterier, tilbyder vi begge dele. Det kan være du ved, at du ikke vil huske at få dem opladt, og i det tilfælde vil det rigtige valg for dig, være at vælge en lygte der bruger almindelige batterier.

Uanset behov, står vi klar med et bredt udvalg af lygter hos Jagtland.dk, når du har klarlagt dine behov. Hos os finder du et bredt udvalg af alverdens lommelygter i mange forskellige typer. Fælles for dem alle gælder, at vi med vores 30 års erfaring, har sikret dig høj kvalitet, uanset hvilken lygte du vælger. Vi har et stort udvalg af lommelygter, både kraftige, genopladelige, LED mm. Du kan se hele vores udvalg af lommelygter, pandelamper og specielle lygter online, eller besøge os i vores showroom.