Jagtstole og Rygsække

Hos Jagtland.dk fører vi et bredt udvalg af jagtstole, rygsækstole og jagtrygsække til brug i naturen og på jagten. En jagtstol er uundværlig når du skal sidde stille på bukkejagten eller når du venter på ænderne skal trække ind over din jagt. Er du i tvivl om du skal vælge en jagtstol eller en rygsækstol, er vi altid klar til at hjælpe dig med det helt rigtige valg.

Når du handler hos Jagtland.dk får du hurtig og billig levering til hele Danmark. Du kan handle online på vores webshop døgnet rundt, og du kan altid finde spændende varer blandt vores store udvalg af jagtudstyr og håndkikkerter.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Jagtstol til brug på jagten

En jagtstol er perfekt at have med på jagten, lige meget om det er f.eks. bukkejagten eller andejagten. Alle former for jagt hvor man kan forvente noget stillesiddende tid, vil en jagtstol eller rygsækstol være god at have med. Om du skal vælge en rygsækstol eller en jagtstol afhænger af dit behov, da hvert produkt har sine fordele.

Jagtstole

For mange vil en klassisk jagtstol være en trebenet stol. Typisk er det folde stole, sådan at de er nemme at medbringe på jagt. For nogen vil en jagtstol virke som en nødvendighed, da de ikke ønsker at sidde på jorden i flere timer. Andre vil finde den upraktisk at medbringe, for de skal bære på den mens de måske går et langt stykke vej til det rette jagtsted. Vi anbefaler derfor du overvejer hvor meget stolen vejer, og om du har mulighed for at bære den i din rygsæk.  De jagtstole der findes på markedet i dag, er alle udviklet og optimeret til brug på jagten, det vil sige at stolen typisk er produceret af letvægtsmaterialer. Dette gør det nemt at have jagtstolen med på turen, uden at det bliver et stykke irriterende grej at have med.

Rygsækstol

Vælger du en rygsækstol får du 2 i 1, du får nemlig en rygsæk med stol. Hvis du skal ud at gå langt på jagt, er det den ideelle rygsæk til dig der også ønsker at have en stol med på jagt. Du får begge hænder frie, da jagtstolen hænger på din ryg, uden at det er på en irriterende måde. Det muligt du finder rygsækstolene dyre, sammenlignet med en almindelig rygsæk, men du skal tænke på at du både køber en rygsæk og en stol.

Når du køber din nye jagtstol online hos Jagtland.dk får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og kan derfor rådgive dig til det helt rigtige køb af jagtstol. Hvis du er i tvivl om hvilken jagtstol du skal vælge, er vi altid klar til at rådgive dig på 70 60 55 01, eller du kan sende os en besked her.