Need Help? +44 (0) 123 4567
You can add your content here.

Foderaler

Foderaler til jagt

Foderaler, hylstre, skeder, riffeltasker – kært barn har mange navne. Uanset hvilket navn du syntes er det rigtige, har vi samlet et bredt udvalg af tasker til våben. På den måde sikre du dit våben bedst beskyttelse under transport. Vores udvalg af foderaler byder på mange forskellige typer, både de helt simple hvor der er plads til riffel eller våben, til de mere detaljere med lidt lommer på så de kan rumme mere end bare våbnet.

Filtrer
Kategori
 1. 3 varer
 2. 1 vare
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
24
48
60
Alle
 1. Riffelfoderal Grøn - Restparti
  SPAR 29%
  Riffelfoderal Grøn - Restparti
  Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 349,00 kr
 2. Gun Mate riffelfoderal
  SPAR 17%
  Gun Mate Riffelfoderal Camo
  Tilbudspris 289,00 kr Normalpris 349,00 kr
 3. GunMate Riffelfoderal 122 cm
  SPAR 19%
  Gun Mate Riffelfoderal
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 369,00 kr
 4. Gunmate våbenfoderal
  SPAR 17%
  Gun Mate Våbenfoderal
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 359,00 kr
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
24
48
60
Alle

Hvorfor eje en riffeltaske?

En riffeltaske er et must til dig der gerne vil beskytte dit våben bedst muligt under transport. Vi har udstyret der passer til de fleste slags våben, uanset hvor du skal fragte dem hen. Vi tilbyder et bredt udvalg af geværkufferter og foderaler til dit våben. Vi har mange forskellige typer modeller, så du kan finde din riffeltaske hos os, uanset hvad dit behov er. Skal du have dit våben med om bord på et fly, i skoven eller på skydebanen, så har vi udstyret til det.

 

Blød riffeltaske

Bløde riffeltasker er typisk lettere at administrere og praktiske at transportere. De beskytter dit våben tilstrækkeligt i nogle tilfælde, men skal du medbringe dit våben på fly, anbefaler vi dig en hård riffeltaske der er godkendt til formålet. En blød riffeltaske er ideel at benytte på jagt, da den er tæt på lydløs at transportere. Er en blød riffeltaske det rette til dit behov, anbefaler vi du er opmærksom på en række ting, som kan afgøre hvilken taske du skal vælge. Hold derfor øje med om tasken har:

 

 • Integreret riffel fastholdelse eller anden sammenkoblingssystem
 • Teknologi der gør tasken lettere
 • Kompressions stropper
 • Ekstra lommer

 

Hård riffeltaske

En hård riffeltaske er typisk til dig der ønsker at transportere dit våben i længere tid, eller over længere afstande. Hårde riffeltasker tilbyder større beskyttelse af dit våben end bløde tasker typisk gør. Det gør de med deres hårde ydre og indre skumpolstring. Alt efter hvor du skal transportere dit våben hen, er der en række ting du bør være opmærksom på:

 

 • Vandtæt beskyttelse
 • Flere lags skumpolstring
 • Forstærkede låsemekanismer
 • Hjul for nem transport

 

Hvilken taske skal du vælge?

Mulighederne er mange, og valget er dit. Valget afhænger af dit behov, hvor langt du skal transportere våbnet, og hvor våbnet skal transporteres hen. Når du har klart det, er du skal til at kigge på de små detaljer som ekstra lommer eller hjul der kan lette transporten.

 

Hos Jagtland har vi et bredt udvalg af foderaler, vi har simple bløde tasker der rummer intet andet end våbnet, til de mere avancerede tasker fyldt med en masse detaljer. Vi har mærker som Hubertus og Gun Mate, der leverer høj kvalitet så du er sikker på den bedste beskyttelse til dit våben.  Du finder os i vores showroom i Kværkeby, tæt ved Ringsted, eller du kan kontakte os her, vi er klar til at rådgive dig ! Vi har over 30 årserfaring inden for branchen, og vi guider gerne dig til det rette produkt !