Fragt & Levering hos Jagtland.dk

Generelt om levering

Hos Jagtland.dk ønsker vi at benytte den sikreste form for levering så du som kunde kan være sikker på at modtage din pakke hurtigst muligt. Vi benytter som standard PostNord som leveringspartner til modtager så hurtigt som muligt. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Jagtland.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Jagtland.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. 

Fragtpriser hos Jagtland.dk

Hvis du køber for under 499,- koster levering følgende:

  • PostNord uden omdeling: 19,-
  • PostNord med omdeling: 29,-

 

Hvis du køber for over 499,- koster levering følgende:

  • PostNord uden omdeling: GRATIS
  • PostNord med omdeling: 29,-

Grønland og Færøerne

Jagtland.dk leverer gerne til Færøerne og Grønland, men kun mod forudbetaling via bankoverførsel. Køber afholder alle evt. gebyrer og forsendelsesudgifter. Kontakt os venligst før afgivelse af ordre så vi kan give dig korrekt pris på levering.

Fragt og levering hos Jagtland.dk

 

Send os en besked her: