Need Help? +44 (0) 123 4567
You can add your content here.

Wiley X Skydebriller

Wiley X skydebriller

Wiley X er blandt markedets bedste og mest innovative skydebriller, og benyttes dagligt af militær, forsvar og politi over hele verden. Wiley X blev etableret for mere end 30 år siden og har igennem årene udviklet skydebriller der designmæssigt og beskyttelsesmæssigt er helt i top. Motivationen i alle årene har været at producere øjenbeskyttelse til alle former for sport, erhverv og fritid, og Wiley X bliver ved med at producere innovative og flotte skydebriller til alle formål.

Køb Wiley X skydebriller online hos Jagtland.dk idag !

Når du køber dine produkter online hos Jagtland.dk får du hurtig og billig levering, 30 dages fuld returret og ikke mindst gode råd og vejledning fra eksperter. 

Husk at se vores samlede udvalg af skydebriller og høreværn til jagt, eller lad dig friste af vores samlede udvalg af jagtudstyr !

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
24
48
60
Alle
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
24
48
60
Alle

WILEY X ALT HVAD EN MAND SKAL BRUGE!

30 års forsvarsforsikring fra et område til en anden I 1987 begyndte Wiley X, Inc. sin stræben efter at blive verdensledende inden for forskning, udvikling og markedsføring af beskyttende briller og handsker til militær-, retshåndhævende og civile markeder. Født på slagmarken ved at udvikle uovertrufne relationer med amerikanske væbnede styrker og elite Special Forces-enheder. Wiley Xs succes voksede hurtigt, da de kommercielle markeder, der stole på slagstyrke, begyndte at nå ud på grund af det enorme ry Wiley X havde etableret sig inden for militær- og retshåndhævelsesmarkederne.

Disse markeder omfattede sport jagt og skydning, motorcykel ridning, fiskeri, vandreture, cykling og forskellige ekstreme sportsgrene. Selvom det blev etableret i Livermore CA byggede Wiley X i 2007 et kontor i byen Vemb, Danmark for at styre og lette alle europæiske, mellemøstlige og afrikanske markeder.I sær deres etablering af basen i Danmark har været med til Wiley X er blevet en normalitet. 

 

 

Her ses en meget glad mand bruge Wiley X på hans fiske eventyr se med her.