Walkstool

Walkstool er svenskproducerede stole med kvalitet, vægt og komfort i højsædet. Stolene er produceret af kvalitetsmaterialer og gør at stolene vejer et absolut minimum. Walkstool er udstyret med teleskopiske ben, som gør at stolene kan klappes samme så de fylder minimalt. Dette er i den grad praktisk når man færdes i naturen og andre steder hvor det er vigtigt at grej og udstyr fylder så lidt som muligt.

Køb din Walkstool online hos Jagtland.dk i dag og få hurtig levering til hele Danmark. Vi sender billigt og fører et bredt udvalg af de praktiske Walkstool modeller.

Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

WALKSTOOL - Stolen med komfort i højsædet

Walkstool kommer i med mange forskellige siddehøjder og er yderst komfortable at benytte. Walkstool er et svensk mærke og bruges til camping, fiskeri, jagt, men også til andre arbejdsrelaterede erhverv. Det kan fx være til folk med knæskader eller andre former for skader, der påvirker de bevægelighed. Walkstool er produceret af meget let materiale, som gør dem lette at transportere og derudover kan stolene foldes sammen så de fylder minimalt. Hvis du vil vide mere om Walkstool så klik ind på www.walkstool.com

Her kan du se nærmere på nogle af alle de fordele du får ved køb af Walkstool.