Need Help? +44 (0) 123 4567
You can add your content here.

Vortex Kikkerter

Vortex Kikkerter

Vortex producerer kikkerter i stort set alle prisklasser og er kendt verden over for deres imponerende kvalitet på alt optik. Når du køber en Vortex kikkert medfølger der altid 30 års VIP garanti, hvilket er specielt i forhold til andre mærker på markedet. Det er din garanti for kvalitet. Du kan se mere om Vortex på deres eget website.

Når du køber din Vortex kikkert hos Jagtland.dk får du altid hurtig og billig levering, 30 dages fuld returret og ikke mindst god og professionel rådgivning fra eksperter med over 30 års erfaring fra branchen.

Husk at se nærmere på vores store udvalg af jagtudstyr og håndkikkerter, eller lad dig friste af vores gode tilbud på jagtudstyr.

Filtrer
Coating
 1. 2 varer
Forstørrelse
 1. 1 vare
 2. 1 vare
Frontlinsediameter
 1. 1 vare
 2. 1 vare
Producent
 1. 2 varer
Prismer
 1. 2 varer
Vandtæt
 1. 2 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
24
48
60
Alle
 1. Vortex Solo 8x25 monokikkert
  SPAR 14%
  Vortex Solo 8x25
  Tilbudspris 599,00 kr Normalpris 695,00 kr
 2. Vortex Solo 10x36 Monokikkert
  SPAR 7%
  Vortex Solo 10x36
  Tilbudspris 1.249,00 kr Normalpris 1.349,00 kr
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
24
48
60
Alle

VORTEX OPTIK - KVALITET TIL DIG !

Vortex tilbyder dig kikkerter til i alle tænkelige niveauer, helt fra den kompakte lommekikkerter og så det de mere avancerede kikkerter med større og kraftigere forstørrelse. Det gode ved det brede udvalg er at vi her hos Jagtland kan finde den helt rigtige kikkert til dig og dit behov. Hvis du vil nørde en smule er du mere end velkommen til at besøge Vortex egne hjemmeside www.vortexoptics.com.

Familien Hamillton, bestående af Dan og Margie Hamilton startede deres første forretning i 1986, det var en outdoor forretning, hvor det primære fokus var at skabe en venlig købs atmosfære med god kunde service. Der opstod et behov for at finde en kvalitets kikkert, så i stedet for at lede efter det rigtige kikkert mærke der skulle passe netop til deres behov, så stiftede de i 2002 Vortex Optics. Vortex Optics har siden deres stiftelse designet, distribueret og produceret kvalitets kikkerter til hele verden.

VORTEX GIVER DIG VIP GARANTI PÅ ALLE DERES PRODUKTER !

Når du investerer i en Vortex kikkert, så får du oven i købet 30 års VIP (Very Important Promise) garanti. Vortex garantien garanterer at reparere eller give dig en sprit ny kikkert i bytte for den beskadigede. Garantien er livsvarig og er i mange tilfælde en medvirkende årsag til at man vælger en Vortex kikkert. Familien Hamilton har virkelig lagt vægt på service, det er de færreste brands der kan give dig livsvarig garanti og især i Vortex prisklasse.

KØB DIN NYE VORTEX KIKKERT HOS JAGTLAND I DAG !

Hos Jagtland elsker vi kikkerter og vi har mange års erfaring med at give gode priser og rådgivning - hvad mere skal du bruge for at vælge den helt rigtige kikkert ? Vi har et lækkert showroom, hvor du kan se og føle på vores produkter. Kig endelig forbi til en sludder og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige kikkert. Husk at tjekke vores udvalg af jagtkikkerter, lommekikkerter og monokikkerter. Vi sørger for hurtig og billig levering på alle vores produkter til hele Danmark.