Petzl Pandelamper

Petzl har udviklet klatreudstyr og pandelamper siden 1970´erne og er i dag en af de førende producenter på markedet for pandelygter. Petzl er innovative og ligger kvalitetsmæssigt helt i top. Du kan få Petzl pandelamper i de fleste prisklasser og lysstyrker, hvilket er med til at gøre Petzl til en førende spiller på markedet.

Køb din pandelampe fra Petzl online hos Jagtland.dk idag, vi sender hurtigt og billigt til hele Danmark.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

HVAD ER PETZL?

 

Petzl er gennemtænkt på alle tænkelige måder, det kan ses på deres indmad og design som ligger i toppen af pandelygter. Peztl har flere forskellige modelserier der gør det let for dig at vælge den helt rigtige pandelygte til dit behov. Her ses en liste af de forskellige modelserier som Petzl fører:

  • Classic
  • Active
  • Performance
  • Specialized

 Læs nærmere om de mange forskellige modelserier:

• Classic: All-round pandelamper til hverdagsbrug som kan bruges til enhver opgave både ude og hjemme.
• Active: Kraftigere pandelamper til aktivt brug som f.eks. trekking, løb, cykling og mountainbiking.
• Performance: Er pandelamper med større krav til performance og lyskræft. Bruges af de professionelle til f.eks. bjergbestigere, trailløb og extremsport.
• Specialized: Pandelamper til brug på jagten, vandreturen, bjergbestigningen og eller til fisketuren. Derudover også pandelygter til f.eks. orienteringsløb og grotteudforskning.

Du kan læse mere på Petzl's egne hjemmeside  www.petzl.com.

KØB PETZL PANDELAMPER ONLINE HOS JAGTLAND.DK ELLER SE FLERE MODELLER PÅ LOMMELYGTESHOP.DK!

Når du køber din nye pandelampe online hos Jagtland.dk får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi bestræber os at give dig den bedste kundeservice. Vi er altid klar på 70 60 55 01 til at rådgive dig til det helt rigtige valg af pandelampe. Hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, kan du også skrive en besked til os her