Outdoor Edge Jagtknive

Outdoor Edge er en innovativ knivproducent som har et stort udvalg af praktiske jagtknive og tilbehør. Deres mest solgte model SwingBlade, kender de fleste jægere som en pålidelig og praktisk jagtkniv. Men Outdoor Edge er også andet end SwingBlade, og som du kan se herunder har de et stort udvalg af spændende jagtknive til ethvert formål.

Køb jagtnive fra Outdoor Edge online hos Jagtland.dk !

Hos Jagtland.dk fører vi et bredt udvalg af praktiske jagtknive og du er altid sikker på at finde spændende jagtudstyr hos os ! Vi sender hurtigt og billigt til hele Danmark, og vores webshop har åbent døgnet rundt.

Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Wild Pack Slagtesæt til vildt - 8 dele Wild Pack Slagtesæt til vildt - 8 dele Salg

  Wild Pack Slagtesæt 8 dele

  Tilbudspris 595,00 kr Normalpris 695,00 kr
 2. Razor Lite

  599,00 kr
 3. Swingblade jagtkniv fra Outdoor Edge Swingblade jagtkniv fra Outdoor Edge Salg

  SwingBlade Jagtkniv

  Tilbudspris 659,00 kr Normalpris 899,00 kr
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

HVEM ER OUTDOOREDGE, FIND UD AF DET HER!

Deres mål på Outdoor Edge er at kombinere funktionelt design med de skarpeste, bedste holdestål, ”state of the art” produktionsprocesser og håndværk til at skabe de fineste kvalitets-knive og værktøj til udendørs brug. Hos Outdoor Edge udvikler og tester de personligt hvert produkt for at sikre den højeste ydeevne og står bag alt, hvad de producere og giver en livstidsgaranti. Læs meget mere på www.outdooredge.com

I videoen bliver der demonstreret nogle af knivene som Outdooredge har på lagret. Bedøm selv! 

Se også vores udvalg af  Petzl pandelamper og lade dig friste af vores Lansky slibesæt. Vi har mange års erfaring inden for branchen og er altid klar til at guide dig med dit næste køb, kontakt os her.