70 60 55 01    |   

  Fragt 29,- Gratis ved køb over 499,-    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Welter kikkerter

Welter producerer kvalitetsoptik indenfor håndkikkerter og sigtekikkerter. Welter er forholdsvis nyt i Danmark, men bestemt værd at se nærmere på. Indenfor håndkikkerter har Welter to modelserier, CL og HD. CL serien leveres med 10 års garanti og HD serien kommer med 30 års garanti. Begge modelserier er virkelig gode og der er ingen tvivl om at dine forventninger vil blive indfriet.

Køb Welter kikkerter online hos Jagtland.dk

Når du køber din nye Welter kikkert online hos Jagtland.dk får du altid hurtig og billig levering. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og kan rådgive dig til det helt rigtige valg af kikkert. Husk også at se vores udvalg af jagtudstyr og håndkikkerter.

pr. side
1 varer
Welter CL 10x25

Welter CL 10x25

595,00 kr
Welter CL 10x25 LommekikkertWelter CL 10x25 LommekikkertWelter CL 10x25 Lommekikkert
Welter CL 10x25

Welter CL 10x25

595,00 kr
pr. side
1 varer

WELTER EN KIKKERTER DER ER VÆRD AT SE I GENNEM!

Welter har gang på gang vist sig at være en god kikkert. Welter har formået at konstruere en All Around kikkert, som giver dig et super skarpt billede. Welter bruger nitrogen gas, som holder deres kikkerter vandtæt og dugfrie. Welter har i igennem mange år været et af kundernes fortrukne valg, når der skulle findes en prisfornuftig kikkert, der ikke har slækket på kvaliteten. Mange af Welters produkter kommer med taske og bærerem, beskyttelsesdæksler, samt mikrofiberklud. Welter giver god garanti både på deres HD og Cl Serien. Cl series  giver 10 års garanti, det er tyghed lige der, og det bevise også at Welter har fået produceret et solidt produkt. HD seriem har hele 30 års garanti, her behøves vidst ikke at siges meget mere. andet end det burde være nok til at sikre dig en kikkert i mange mange år.

DER ER ALTID GODE TILBUD PÅ JAGTLAND.DK SOM VENTER PÅ DIG! 

Se også vores gode Tilbud På Jagtudstyr og lad sig endelig friste af vores super lækre Kikkerter Til Jagt.

Filtrer din søgning

Valgte filtre:

  1. Frontlinsediameter: 25mm
  2. Forstørrelse: 10x

Mulige filtre

Prismer
  1. BaK4 Prismer (1)
Producent
  1. Welter (1)
Coating
  1. FMC - Fuld Multicoatet (1)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr594
kr596
  • Køb din julegave online hos Jagtland.dk !