Niggeloh

Igennem mere end 30 år har Niggeloh produceret og udviklet kvalitetsremme, halsbånd og bælter til jægeren, fritidsmennesket samt hundeføreren. Alle produkterne fra Niggeloh bliver udviklet efter deres motto "Carrying at its best" og der ligges vægt på komfort, fleksibilitet samt brugervenlighed.

Niggeloh er et tysk produkt som udvikles, produceres og distribueres fra Tyskland. Mange jægere har igennem tiden haft et Niggeloh produkt og vi er sikre på at dit nye Niggeloh produkt vil leve op til dine forventninger.

Du kan se mere om Niggeloh på deres hjemmeside www.niggeloh.de, men indtil da synes vi du skal kigge nærmere på vores store udvalg af jagtudstyr og jagtkikkerter eller lade dig friste af vores gode tilbud på jagtudstyr.

Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

NIGGELOH KAN BÆRE DET TUNG LÆS!

Niggeloh er en Tysk virksomhed, som går meget op i at producere alle deres produkter selv, de har sy stuer, som laver customize produkter, det alt fra Riffel slynger til medicinsk hardware kasser. Niggeloh går meget op i at være innovative og samtidig udfolde deres kreativitet. Når du står med fx Niggeloh geværrem TITAN II, så der ingen tvivl om at du står med en kvalitets rem, og det er en fællesnævner på alle deres produkter. Læs mere om Niggeloh på www.niggeloh.de

 

”Carrying at it’s best”

Det Niggeloh slogan og der beskriver meget godt Niggeloh, idet det skal være behageligt og samtidigt være af holdbart materiale. Hvad mere kan man forlange? Ikke meget, så du kan trygt erhverve dig et produkt fra Niggeloh, uanset om du skal bruge Patronbælter, Drivjagtsystemer, Kikkerterremme og Seler, så er kvaliteten i top.