Lansky Slibesæt

Lansky er kendt over hele verden for deres solide slibesæt som giver dine knive nyt liv hver gang. Hos Jagtland.dk fører vi et bredt program af Lansky slibesæt, i alle prisklasser. Slibesættene er utrolig nemme at bruge og du er garanteret gode resultater hver gang.

Udover slibesættene har Lansky også et bredt tilbehørsprogram, som vi hos Jagtland.dk naturligvis også fører. Skal du have skarpe knive igen, anbefaler vi naturligvis Lansky på det kraftigste. Du kan læse mere om Lansky på deres hjemmeside.

Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden

Lansky slibesæt - Din garanti for skarpe knive !

Lansky har produceret kvalitets slibesæt siden 1979 og er kendt verden over for deres suveræne kvalitet og lange holdbarhed. Det mest kendte fra Lansky er uden tvivl deres komplette slibesæt, som indeholder slibesten, slibeolie og knivholder. Her får man et sæt der er klar til brug, og man har hurtigt skarpe knive igen. Lansky har også et stort tilbehørsprogram, så man hele tiden kan forfine og udvide sin knivslibning.

Køb Lansky slibesæt online hos Jagtland.dk !

Når du køber dit nye slibesæt til kniv online hos Jagtland.dk får du altid hurtig og billig levering, 30 dages fuld returret samt råd og vejledning fra eksperter. Hos Jagtland.dk har vi over 30 års erfaring fra branchen og vi kan rådgive dig til det helt rigtige køb.

Husk at se nærmere på vores samlede udvalg af jagtudstyr eller lad dig friste af vores skarpe jagtknive !