Klarus Lommelygter

Klarus lommelygter er super kraftige og designet til professionelt brug. Lommelygterne kan med fordel benyttes til jagt, schweiss, eftersøgning eller almindelig fritid hvor man ønsker kraftigt lys. Hos Jagtland.dk fører vi et bredt udvalg af kraftige lommelygter til ethvert behov.

Klarus producerer lommelygter fra 150 lumen til over 2000 lumen, og har samtidig et stort tilbehørsprogram. Klarus lygter er perfekte til jagt, vildsvinejagt og fritid.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Klarus Mi7 kraftig lommelygte Klarus Mi7 kraftig lommelygte Salg

    Klarus Mi7 - 700 Lumen

    Tilbudspris 295,00 kr Normalpris 399,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

HVEM ER KLARUS OG HVEM STÅR BAG?

KLARUS LIGHTING TECHNOLOGY CO LIMITED, blev oprettet i juni 2011og omfatter et professionelt R & D team, produktions- og marketingafdelinger, der sammen tilbyder et bredt udvalg af innovative lommelygter af højeste kvalitet og ydeevne. Disse funktioner, sammen med vores omfattende garanti og fremragende eftersalgsservice har resulteret i at KLARUS kan være blandt de førende globalt med deres LED lommelygte brand. Siden starten har KLARUS udviklet en omfattende international tilstedeværelse i det meste af EU, USA, Asien, Oceanien, Afrika, Canada. KLARUS’s mål er at tilbyde overlegen kvalitet og pålidelige produkter, som fungerer konsekvent under alle vejrforhold. Lygterne er ideelle til brug ved retshåndhævelse, som politi og militær, industrielle eller civile formål. Produktlinjer omfatter den genopladelige R-serie, den taktiske XT-serie, den avancerede civile ST og P-serie, keychain Mi-serien, cykellys BK-serien, Dykkers SD-serien. Produkter er ideelle til specialstyrke, militær brug, katastrofehjælp, vedligeholdelse af jernbaner, reparation af køretøjer samt til high-end udendørs, jagt og civile formål Læs mere om på www.klaruslight.com.