70 60 55 01    |   

  Fragt 29,- Gratis ved køb over 499,-    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Ballistol Våbenolie

Ballistol våbenolie er verdenskendt og noget af det bedste på markedet. Fordelen ved Ballistol olie er at det både rengører, smører og desinficerer i samme omgang. De fleste jægere kender til Ballistol´s egenskaber og resultater.

Ballistol er et tysk produkt, der igennem de sidste 100 år er blevet videreudviklet til det produkt vi kender idag. Du kan læse mere om Ballistol på deres officielle hjemmeside.

pr. side
2 varer
pr. side
2 varer

FRIEDRICH’S VIDUNDER OLIE TIL HELE VERDEN

Dr.Helmut Friedrich og sønnen Helmut opfandt Ballistol, som oprindeligt var en mangle vare i den kejserlige hær, da hæren manglede noget til at vedligeholde deres våben med. Her greb Helmut og Friedrich chancen og skabte fremtidens mirakle olie, som den dag i dag bliver solgt i hele verden.

BALLISTOL ER GRØN? JA!

Ballistol er et miljø venligt produkt og hud sikkert. Ballistol virkning er fantastisk til en hele række forskellige ting inden for rense, beskytte, smøre ,holder din våben intakte og kan forlænge levetiden . Ballistol r biologisk nedbrydeligt, da Ballistol ikke vil skabe produkter som er skadeligt for miljøet. Læs mere om Ballistol på www.balistol.com

Filtrer din søgning

Mulige filtre

Producent
  1. Ballistol (2)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr108
kr140
  • Køb dit jagtudstyr online hos Jagtland.dk !