Need Help? +44 (0) 123 4567
You can add your content here.

Hawke Optik

Hawke Optik

Hawke har igennem mange år produceret kvalitetsoptik med høj brugervenlighed. Kikkerterne fra Hawke kommer med minimum 10 års garanti og er kvalitetsmæssigt helt i top. Hawke producerer kikkerter i alle prisklasser og du kan være sikker på at uanset hvilken prisklasse du vælger, får du kvalitet for alle pengene. Hawke Optics® er beliggende i England og man mærker hurtigt den engelske kvalitet i produkterne.

Køb din nye Hawke kikkert online hos Jagtland.dk !

Når ud handler online hos Jagtland.dk får du altid god og professionel service. Vi har over 30 års erfaring fra jagtbranchen og vi sender hurtigt og billigt til hele Danmark. Husk at se nærmere på vores udvalg af håndkikkerter og jagtkikkerter eller lad dig friste af vores samlede udvalg af jagtudstyr !

Filtrer
Coating
 1. 27 varer
Forstørrelse
 1. 10 varer
 2. 12 varer
 3. 2 varer
Frontlinsediameter
 1. 6 varer
 2. 4 varer
 3. 11 varer
 4. 3 varer
 5. 1 vare
 6. 1 vare
 7. 1 vare
Producent
 1. 27 varer
Prismer
 1. 26 varer
 2. 1 vare
Vandtæt
 1. 24 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
Varer 1-24 af 27
24
48
60
Alle
Side
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
Varer 1-24 af 27
24
48
60
Alle
Side

HAWKE OPTIK – DET SIKRE VALG AF KVALITET

Hawke er en engelsk brand der har eksisteret i over 15 år. I de 15 år har de ikke spildt tiden, Hawke har udviklet sig et af de bedste brand på marked. En af grundene det at fastholde deres udvikling er at Hawke er et familie ejet firma, som produceret en bred udvalg af kikkerter. Du kan fx få alt fra sigtekikkerter til håndkikkerter og du kan bide dig sikker på at du altid vil få super gode kikkerter. Hawke har altid prisvenlige udsigtskikkerter, afstandsmålere og ikke mindst monokikkerter. Fra England til nu mere end 60 lande fordelt i hele verden. Det i sig selv er et kvalitet statement og kan kun lade sig gøre, hvis man har noget og tilbyde og Hawke har noget at tilbyde dig! Alt i alt – God Pris – Høj Kvalitet – lækkert design.

HAWKE OPTIK TIL DIG - TIL NATUREN - TIL OPLEVELSERNE -TIL FRITIDEN

Til dig er som leder efter den rigtige kikkert til brug i naturen, så skal lede længere, da Hawke har og giver et rigtig fornuftigt bud. Hawke har designet og testet deres kikkerter og givet dem gummiarmering, som giver dig et godt grab, udover det har Hawke udstyret deres kikkerter med gas, kikkerterne er fyldt med gas, der er med til at sikre vandtætheden og holder duggen ude. Som bruger af Hawke kikkerterne, så slipper du for støv partikler, vand og uønsket snavs i kikkert-huset.

 

KØB DIN HAWKE KIKKERT NU HOS JAGTLAND.DK MED GRATIS FRAGT !

Det kan være en udfordring at finde den rette kikkert, da udvalget er stort og brandsne mange. Hos Jagtland sidder vi klar til at hjælpe dig med at få den kikkert der passer til dit behov og dit prisleje. Vi elsker kikkerter og går meget op i at rådgive dig når du køber en Hawke Optik kikkert hos os. Du får fri levering og vi giver dig 30 dages returneringsfrist. Husk også at tjekke vores brede udvalg af Jagt kikkerter, Lommekikkerter og Monokikkerter som sikkert vil inspirere dig !