Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Explory

Kikkerter fra Explory

Med en kikkert fra Explory får du en kikkert, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Dens gummiarmering sikrer et godt greb og med nitrogengas i top modellerne er de godt beskyttet mod det ydre og de har et design, der er en fryd for øjet. Sagt med andre ord: Explory er gennemtænkt design, der er til at betale. 

Har du brug for hjælp til at udvælge din Explory kikkert, kan du altid kontakte os eller ringe på 70 60 55 01 - vi sidder klar til at guide og rådgive dig ! 

Filtrer
Aktive filtre
 1. Vandtæt Ja / Nitrogen gas Fjern dette produkt
Coating
 1. 1 vare
Forstørrelse
 1. 1 vare
Frontlinsediameter
 1. 1 vare
Producent
 1. 1 vare
Prismer
 1. 1 vare
Vandtæt
 1. 1 vare
 2. 4 varer
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
 1. Explory ED 8x42 Håndkikkert
  VI ANBEFALER
  Outdoor Explory ED 8x42
  1.995,00 kr
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle

Explory Kikkerter

Hvem er Explory og hvad får man når man køber en kikkert fra Explory? Explory kikkerter opstod i 2015 og har derfra oplevet stor succes, da de har formået at producere kikkerter af god kvalitet til en fornuftig pris. Du kan derfor forvente en kikkert af høj kvalitet i mange forskellige størrelser såsom f.eks. fuglekikkert, jagtkikkert, lommekikkert, udsigtskikkert mf. Explory kikkerter kommer med udvidet garanti på 5, 10 eller 30 år alt efter hvilken model du vælger.

Explory kikkerter har på kort tid udviklet videre på deres modeller og kan derfor allerede tilbyde et bredt udvalg af kikkerter. I Explory's sortiment finder du derfor f.eks. både HD og ED kikkerter. Du kan være sikker på at du kan finde en kikkerter der matcher dine behov med en Explory kikkert.

Køb Explory kikkerter online eller i showroom 

Køber du Explory kikkerter online hos Jagtland, får du fri fragt samt hurtig levering. Jagtland kan tilbyde et eksklusivt udvalg af Explory kikkerter som de eneste i Danmark. Du kan også vælge at købe din Explory kikkert fysisk i showroom, showroomet er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Hos Jagtland er der mulighed for rådgivning af personale der har over 30 år i branchen, du skal derfor ikke være i tvivl om vi giver dig den rette hjælp.